sobota, 11. avgust 2012

Vrtni stoli nepogrešljivi del vašega vrta

Se kdaj vprašate kako pomembni so stoli, pa naj bo kuhinjski, vrtni, pisarniški… kakršen koli, brez njih si težko predstavljamo življenje!

Vrtni stoli so okras naši terasi, nanje sedemo, ko pijemo kavo,  se družimo z družino in prijatelji, jemo, beremo, opazujemo naravo, svet okoli sebe… Da nam je ta kos pohištva zelo pri srcu izvemo šele ko smo pred dejanjem nakupa. Kako izbrati pravi vrtni stol. Vrtni stoli so različnih materialov, oblik, linij, velikosti.
Vrtni stoli so narejeni iz trpežnih materialov, vse bolj odpornih na zunanje vplive, iz kakovostne plastike, aluminija, trpežnega lesa, tikovine, akacije, sintetičnih pletiv, mrežic, trpežnega platna…. Seveda moramo upoštevati tudi, da je potrebno stole negovati. Priporočljivo je stole pozimi pospravljati na suh prostor oziroma pod streho. Lesene stole vzdržujemo s kemičnimi premazi. Kovinski stoli so večinama narejeni iz nerjavečih materialov. Vrtni stoli okrašeni z blazinami so okras in ne le funkcija terasi, ne smemo pa pozabiti pospraviti le te ob slabem vremenu.

Če sklenemo, vrtni stoli so nepogrešljivi del pohištva v zunanjem ali notranjem ambientu. Radi pa sedemo na lep stol in še rajši ob obloženo mizo in krogu prijateljev. Da nam bo lepše si izberite dober vrtni stol.

Vrtni stoli

Ni komentarjev:

Objavite komentar